Logo

Built To Order Service (BTOS)

SPHINX in Europe »  ch uk de fr at dk es it be se  »
Phone: +31 (0) 6 512 97 427 |  Juridisch |  Contact 
     Lupe

Ze zijn hier « Built To Order Service (BTOS)

S-CONNECT BTO

MS

Built-To-Order-Service (BTOS)S-CONNECT is officieel Windowsģ Embedded Partner en levert flexibele 'Built-To-Order Service' voor alle embedded computer systemen.

Ons flexibele 'Built-To-Order system' maakt het mogenlijk 'custom made' oplossingen te bouwen die volledig aansluiten op uw vraag. Wij werken hecht samen met alle lead-fabrikanten en brengen dan ook een brede selectie oplossingen die op uw vraag aansluiten. Van Industriele PC's tot network apparatuur, onze jarenlange ervaring met zowel de industrie, de markt en haar klanten zorgen voor een gedegen, innovatieve oplossing op maat middels onze gecombineerde aanpak van individuele project analyse en consulting.

Zorgvuldig uitgekozen componenten tegen de scherpste prijs, kwaliteit en performence in samenhang met snelle levering en competente support en zorg.

Voordelen:


Onze zeer flexibele Built-To-Order-Service voldoet aan alle performances, efficiŽncy en milieubehoeften - wij creŽren oplossingen met de features en eigenschappen die u vraagt en nodig heeft.

Dus neem vandaag nog contact met ons op met uw aanvraag en wij adviseren u wat de meest geschikte oplossing voor u kan zijn (zowel hardware als software).

S-CONNECT is een officiele Windowsģ embedded Partner.


Copyright © 2017 SPHINX Computer Vertriebs-GmbH

Terms Privacybeleid Omhoog Contact Cookie procedure Lokaties Over ons